foto bomen veluwe
Zwaluw

Bullerjan® modellen

 

Bullerjan® Classic 1

Raam in de deur - Zwart stalen hitteschild - Vermessingde handgrepen

Type    Vermogen    m3

00        8 kW             100

02        15 kW           400

04        35 kW           1000

05        45 kW           1300

   


 

Bullerjan® Classic 2

Raam in de deur - geperforeerd zwart hitteschild - vermessingde handgrepen

    Type Vermogen
    00 O 8 kW 100
     

    02 O 15 kW 400
         
         
         


Bullerjan® Design 1

Raam in de deur - RVS geperforeerd hitteschild - verchroomde handgrepen

    Type Vermogen
    00 O 8  kW 100
   


    02 O 15 kW 400
         
         
         


Bullerjan® Design 2

Raam in de deur - RVS hitteschild vlammen - verchroomde handgrepen

    Type Vermogen
    00 O 8 kW 100
   


         
         
         
         


Made in Germany

Mocht na het lezen over de Bullerjan® houtkachel modellen nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dan gaarne bereid u te woord te staan of u van verdere documentatie te voorzien.

!!!Waarschuwing!!!

geachte lezer nog even het volgende;
In overleg met en op verzoek van, de originele bouwer van Bullerjan®, Energetec Gmbh Isernhagen, plaatsen wij op onze site de navolgende waarschuwing.
Helaas worden er Bullerjan® kachels geïmiteerd waarvan sommigen zelfs ronduit gevaarlijk!
Ook nu weer lijkt de verkoop van de imitatie Bullerjan dan ook steeds agressievere vormen aan te nemen. De afgelopen jaren zijn er door de fabrikant gerechtelijke procedures gevoerd tegen vermeende lieden. De uitspraken liegen er niet om.

Middels ondoorzichtige sites proberen, allerlei aanbieders, u ervan te overtuigen dat het hier even goed gaat om een Bullerjan van de orginele fabrikant. Voor u als potentiële koper is het van belang om te weten dat er bij elke Bullerjan® van de originele fabrikant, aangekocht in Nederland, een certificaat wordt afgegeven.
Hierin opgenomen: milieu en technische specificaties en het unieke nummer van de aangekochte Bullerjan®. Tevens dient de naam van de importeur er op te zijn vermeld. Voor Nederland is dat, Gemjo handelsonderneming Beekbergen BV.

Als u bij navraag van de fabrikant, Energetec, geen gehoor krijgt over de zgn. importeur en of wederverkoper dan moet u  authenticiteit van de aangeboden " Bullerjan" zeer in twijfel te trekken. Bent u zelf ondertussen " slachtoffer" van bewuste praktijken meldt het ons dan, zodat wij dit kunnen melden aan onze fabrikant. Zij kunnen dan wellicht stappen ondernemen. 

Toch willen wij u de Bullerjan® een unieke kachel, ontworpen in Noord Canada, door houthakkers, mannen met karakter en uithoudingsvermogen, verder doorontwikkeld door warmte technische ingenieurs en opgebouwd uit het best beschikbare materialen, niet onthouden!