foto bomen veluwe
Zwaluw

De Bullerjan DOT

 

Gesmeed, om een legende te worden

 

Trots presenteren wij u de geheel Bullerjan DOT.  Om aan de hoogste eisen te voldoen heeft Energetec een geheel nieuwe houtkachel ontworpen. Voor de ontwikkeling zijn een aantal eisen gesteld. Zo moest de vormgeving nieuw, modern, effectief en herkenbaar zijn. Natuurlijk zijn ook de technische eisen erg hoog gesteld. Zo voldoet de DOT nu al aan de emissie eisen die pas in 2015 van kracht worden.

 
De Bullerjan DOT is uitermate geschikt voor gebruik in uw woning of bedrijfspand. Het digsin geeft het vertrek waar hij staat een moderne uitstraling. De deur is voorzien van een groot glazen venster. Hierdoor is de ervaring van het stoken op hout zeer levendig. Het warme gevoel van het oer vuur brengt u op veilige en betrouwbare wijze in uw eigen ruimte.
   

De specifieke ronde vorm zorg voor een gelijkmatige en snelle afgifte van de warmte. Van binnen is de vuurruimte bekleed met een speciaal voor dit doel ontwikkeld keramisch materiaal. Door de toepassing hiervan is de verbranding geoptimaliseerd. Tevens geeft het de DOT een warmte accu. Zelfs nadat het vuur in de Bullerjan DOT is gedoofd geeft hij nog geruime tijd warmte af.

Door de geoptimaliseerde verbranding heeft de Bullerjan DOT zeer lage emissie waarden. Wij presenteren u hiermee een houtkachel die al zijn concurrenten ver achter zich laat.

De ontwerpers van de Bullerjan DOT zijn er zeer goed in geslaagd om een houtkachel te bouwen die u optimaal doet genieten.

   

 
 

Specificaties:

Vermogen:    6 kW

Breedte:        67 cm

Hoogte:         91 cm

Diepte:          69 cm

Made in Germany

 

 

 Wij wensen u veel plezier met de Bullerjan DOT.

 

 Beleefd aanbevolen door Gemjo Handelsonderneming in Beekbergen.

Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij graag bereid u verder te informeren. Neem dan contact met ons op.