foto bomen veluwe
Zwaluw

Miller Multi Trailer / Forsttrailer

Met trots delen wij u mede importeur te zijn van de fa. Millerfahrzeugbau.

Deze firma geleid door dhr. Wener Miller, ontwikkelde en patenteerde een multifunctionele aanhangwagen tot 3000 kg. 

Voor de Nederlandse markt een nieuw en even uniek product.

Miller-Multi Trialer

Het systeem is gebaseerd op de driepuntverhouding, ooit door de Engelsman, Mr. Ferguson ontwikkelt, welke in de landbouw algemeen wordt toegepast. In principe kan alles worden vervoerd wat een driepuntsbevestiging heeft.

Een aanhangwagen waar u lading van vele soorten en maten mee kunt vervoeren, af kunt zetten, op kunt heffen, transporteren, afzetten/lossen en snel weer een nieuwe lading meenemen. En dat alles met een aanhanger, hoog effectief, zeer stabiel, waarde vast.

 

   

Een U vormig onderstel, met verstelbare wielen i.v.m. de kogeldruk op de auto, pakt de lading op. U kunt de lading vervolgens opheffen en vastzetten.

Ontelbare mogelijkheden krijgt u met deze Miller aanhangwagen tot uw beschikking.

Afleesschaalverdeling waarop u koppelingdruk kunt aflezen.

 Hydraulische handpomp, hiermee heft / zakt u de lading of kipt u uw Miller-Multi Trailer.

Ook de asverplaatsing, door een kraan om te zetten gaat hydraulisch. Gemak dient de gebruiker van de Miller-Multi Trailer

 

In de zwaarste uitvoering kunt u ladingen tot 2000 kg vervoeren. Ook kan het geheel van een opzet/eventueel kipbak worden voorzien. De laadbreedte tussen de wielen varieert per type van 1006 mm tot 1240 mm voor de grotere modellen. Maximale laadlengte tot ca. 3m1. 

Er zijn inmiddels tientallen doeleinden waarbij deze Miller Mulitrailer zijn dagelijkse diensten bewijst. Binnen de agrarische sector, de hoveniers, aannemers, loonwerkers, verhuurbedrijven, etc. etc. Zomaar enkele voorbeelden van ladingen die men op kan pakken, vervoeren neerzetten en verder.

En zo kunt u zelf de lijst aanvullen met uw ideeën, de mogelijkheden zijn eindeloos, met een Miller Multi –Trailer. Een veel gebruikt hulpstuk zijn de z.g.n. vlakke bodems. 

 • Veetrailer
 • Mobile werkplaats
 • Gereedschapbox
 • Toiletten
 • Haardhout in b.v. gitterboxen.
 • Generatoren
 • Kapboxen koeien paarden
 • Ladiningen bouwmaterialen zand / grind etc. al dan niet in cintainers
 • Afvoeren van reststoffen in kleine containers
 • Materiaal boxen voor bijvoorbeeld in de bouw.
 • Verhuurbedrijven, koelcontainers
 • Mobile kassa's
 • Driepunts laadbouwwerktuigen.
 •  

  Deze vlakke bodems geven ongekende laadmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een mini shovel etc. zeer eenvoudig laden. Vloer op de grond afzetten, machine er zo oprijden, vastzetten, opheffen en wegrijden. Op deze wijze kunt u ontelbare moegelijkheden creëren, waarbij u in een minimum van tijd lading kunt lossen/laden. Ook kunt met een palletwagen de laadvloer oprijden en uw lading gelijkvloers afzetten. Gitterboxen, pallets, losse goederen, rijdbare containers, etc. etc.

  Tot een totaal gewicht van 2 ton. Door het lage zwaartepunt is de Miller- Multi trailer, zeer stabiel achter uw auto. Dankzij de verstelbare assen hoeft u nooit met een te hoge kogeldruk op pad.

  U zult bemerken als uw voertuigpark wordt uitgebreid met de Miller- Multi Trailer, u zelf ontelbare mogelijkheden zult ontdekken, en de trailer, u veel grote en extra transport bewegingen uit gaat sparen.

  Maar er kan nog meer. Ook kan de Miller Multi Trailer worden uitgerust met een laadbak, al dan niet kippend. Het handbediende hydraulieksysteem, voor heffen/zakken en as verplaatsing, gaat u nu helpen een lading zand, grind, mest, o.i.d. zonder moeite te lossen. De sterke kiphydrauliek gaat u nu nog meer extra mogelijkheden. U mag ze zelf invullen.


  Beleefd aanbevolen door Gemjo Handelsonderneming in Beekbergen.

  Mocht na het leven over de Miller Multi Trailer nog vragen of opmerkingen hebben  dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn gaarne bereid u te woord te staan.

   

  De losse laadbak wordt aan de Miller Multi Trailer bevestig en u kunt zowel met enkele as dubbelassige uitgevoerde aanhangwagens u lasten eenvoudig verplaatsen. De laadbakken zitten boven de assen wat het beladen met bijvoorbeeld een heftruck erg gemakkelijk maakt.